Onze ondersteuning

Bij Het Jagerhuis bieden wij verschillende vormen van ondersteuning aan, waarbij wij niet werken met wachtlijsten. Wanneer je graag wil dat er iemand buiten het Jagerhuis met je mee denkt kan je gebruik maken van de onafhankelijke clientondersteuning van MEE. Je kunt je altijd aanmelden voor onze ondersteuning, binnen een week nemen we dan contact met je op om te kijken welke ondersteuning bjij jou past.

Ambulante ondersteuning

Wij komen bij kinderen, jongeren en volwassenen thuis voor individuele begeleiding, dat wordt ook wel thuisbegeleiding of ambulante begeleiding genoemd. Samen met jou vullen we je vrije tijd in, we werken aan sociale vaardigheden of andere doelen.

Wonen met ondersteuning

Het Jagerhuis heeft ook twee plekken waar je kunt wonen met ondersteuning. Wanneer je 24 uur per dag een beroep moet kunnen doen op ondersteuning, hebben wij in het buitengebied van Ede een prachtige woonlocatie voor beschermd wonen. Direct naast deze woning hebben wij een leuke en zinvolle plek voor dagbesteding. Je kunt er dieren verzorgen, creatieve activiteiten doen en nog veel meer.

Zelfstandig wonen

Kun en wil jij zelfstandig wonen, maar heb je wel wat begeleiding nodig? Dan is onze zorgvorm in Veenendaal misschien iets voor jou.

 

Ik had niet zonder het Jagerhuis gekund.

— Een ouder.